Emmy Sparreboom-Kuiper

Energetische behandelingen

Consulten

Hoe zou het zijn:

Ik ga graag samen met jou de uitdaging aan om het vuur en de passie terug te brengen in je leven! Laat nu eindelijk al die kleine kwaaltjes en ongemakken los die er alleen maar waren om je iets te vertellen.

Voel je vrij, leer de wet van aantrekking en bouw bruggen. Leer leven vanuit passie en enthousiasme en surf op de golven van het leven in plaats van er tegen in te zwemmen!

Ik gebruik onder andere de volgende technieken:

Body & Mind reflex control

Met het zachtjes masseren van 32 punten op je hoofd laat je moeiteloos alles los. Alles wat jou belemmert om te zijn wie je bent. Alle ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties die je je eigen hebt gemaakt kun je loslaten door stimuleren van de punten op je hoofd. Tijdens de behandeling lig je met kleren aan op de behandeltafel. Ik raak diverse punten verspreid op je hoofd lichtjes aan.

AromaTouch Techniek

AromaTouch heeft als doel je zenuwstelsel te helpen in evenwicht te komen. Het is een zachte manier van masseren, waarbij essentiële oliën worden toegepast. Er wordt gewerkt op contactpunten van de rug tot aan de voeten.

Een massage is erop gericht om stress te verminderen, je immuunsysteem te versterken, ontstekingen in je lichaam te verminderen en de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel te verbeteren. Daarvoor worden telkens 2 etherische oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën merk je tijdens de massage al dat het werkt voor lichaam en geest: de massage is zeer ontspannend. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

En verder...

Tijdens een consult bespreken we soms ook het hoe en waarom van bepaalde klachten. Bewustwording is van belang, om te voorkomen dat externe factoren zoals bijvoorbeeld bepaalde voeding- of leefpatronen opnieuw storingen veroorzaken.

Voor de behandeling

We plannen een afspraak voor een behandeling. Als voorbereiding vraag ik je een formulier in te vullen.

Kosten

Een behandeling (één sessie) kost € 65